Turizem

 

V letu 2014 smo pridobili licenci za opravljanje dejavnosti organiziranja in prodaje turističnih aranžmajev ter tako ustanovili svojo turistično agencijo MIRTTOURS. Tako lahko izvajamo in ponujamo izlete ter potovanja v lastni režiji. Vsa ponujena potovanja in izlete vsako leto redno dopolnjujemo z novimi destinacijami in atrakcijami, katera so vam v vpogled dostopna v spodnjem zavihku. Vso ponudbo lahko tako pogledate in nas za določen aranžma kontaktirate, ki ga na vašo željo organiziramo in izvedemo. Prav tako pa lahko poleg že izdelanih izletov na naši spletni strani spremljate tudi naše aktualne ponudbe, kot tudi aktualne ponudbe drugih agencij, s katerimi sodelujemo. Da se prepričate, kje vse smo že bili, vam v spodnjem zavihku GALERIJA ponujamo izbor slik iz različnih potovanj po Sloveniji, kot tudi drugod po svetu, kamor nas je pot že zanesla. Z veseljem pa vam pripravimo tudi program po vaši želji. Organiziramo tudi vsakoletne obiske zabaviščnega parka Gardaland, smučišč v Avstriji, ogled smučarskih poletov v Planici, ter drugih športnih dogodkov. Za tiste, ki potrebujete le prevoz, pa se bomo ravno tako potrudili in ustregli vašim željam.

 

prevozi in turizem

Blanca 32, 8283 Blanca

prevozi@mirttours.si

 +386 51 645 795

PRIJAVA NA E-NOVICE

Prijavite se na e-novice in ostanite na tekočem.

 

Please let us know your email address.

Invalid Input

© 2024 Mirttours, Peter Mirt s.p. Vse pravice pridržane. Produkcija 5ka.Agencija

Piškotki


Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi. Vedno so časovno omejeni.


Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.


Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov: 

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
  • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).

 

Piškotki spletnega mesta 

 

Ime piškotka Namen Trajanje Podjetje
PHPSESSID ID vašega seje na strežniku. Za čas seje

MIRTTOURS prevozi in turizem

Peter Mirt s.p.