Datum potovanja: Datum odhoda: po dogovoru

 

Možen program:

Odhod avtobusa v jutranjih urah in vožnja v smeri Bistrice ob Sotli, do Tuheljskih toplic, ki se nahajajo v prelepih zagorskih hribih in so ene od najbolj celovitih turističnih in rekreacijskih centrov kontinentalnega turizma na Hrvaškem. Tu se bomo ustavili na jutranjo kavico oziroma na kratek sprehod okoli Term Tuhelj, ki so že nekaj let v lasti Terme Olimia.

 

Po jutranji kavici in kratkem sprehodu bi pot nadaljevali v mesto Krapina, ki velja za središče hrvaškega Zagorja. Mesto, kjer se je rodil Ljudevit Gaj in kjer se nahaja v Hušnjakovem arheološko najdbišče predjamskega človeka. Ogledali bi si muzej evolucije in arheološki park pod vodstvom muzejskega kustosa. Muzej Krapinskih neandertalcev je najnovejši ponos Krapinsko-zagorske županije. Moderni muzej je posvečen enemu največjih mest pračloveka v Evropi, na brdu Hušnjakovo.

 

Po ogledu muzeja, bi se odpravili v bližnjo vinsko klet, kjer bi nas pričakali z degustacijo in pripravljenim prigrizkom. Po pokušini šampanjca in različnih vrst vina, ter bogatim narezkom, bi si ogledali tudi njihovo vinsko klet. Istočasno bo mogoče uživati v prekrasnem pogledu na Hrvaško Zagorje.

Vtise izleta bomo strnili na poti proti domu kamor bomo prispeli v poznih popoldanskih urah.

 

Za vas bomo v ceno vključili:

Stroške prevoza s turističnim avtobusom na navedeni relaciji po programu, oglede in vstopnine po programu, želene degustacije, kosilo ter stroške vodenja in organizacije izleta.

 

Opomba:

Naveden program izleta je okviren in se prilagaja željam naročnika. Možno je spreminjanje, dodajanje ali odvzemanje točk programa.

 

Cene niso navedene, ampak se določijo na podlagi obsega programa in števila potnikov.

 

Dodatne informacije:
Turistična agencija MIRTTOURS
Blanca 32, 8283 Blanca
E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Mobitel: 031 645 795

 

ŽELIMO VAM OBILO UŽITKOV!

 

prevozi in turizem

Blanca 32, 8283 Blanca

prevozi@mirttours.si

 +386 51 645 795

PRIJAVA NA E-NOVICE

Prijavite se na e-novice in ostanite na tekočem.

 

Please let us know your email address.

Invalid Input

© 2024 Mirttours, Peter Mirt s.p. Vse pravice pridržane. Produkcija 5ka.Agencija

Piškotki


Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi. Vedno so časovno omejeni.


Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.


Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov: 

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
  • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).

 

Piškotki spletnega mesta 

 

Ime piškotka Namen Trajanje Podjetje
PHPSESSID ID vašega seje na strežniku. Za čas seje

MIRTTOURS prevozi in turizem

Peter Mirt s.p.