Datum potovanja: Datum odhoda: po dogovoru

 

Datum odhoda: Po dogovoru

Destinacija: Črna Gora
Trajanje izleta: 3 dni / 2 nočitvi
Minimalno število potnikov: 20, 30 oz. 40

 

 

MOŽEN PROGRAM POTOVANJA:

 

1. DAN: SLOVENIJA – DUBROVNIK – BUDVA

 

Zbirališče potnikov  na dogovorjenem mestu in uri. S sodobnim avtobusom se bomo odpeljali na Hrvaško in po njihovih avtocestah proti Dubrovniku. Mesto se je včasih kosalo z Benetkami za prevlado na Jadranu. Z lokalno vodnico se bomo sprehodili po Stradunu mimo palače Sponza, Knežje palače, frančiškanskega samostana, Onofrijeve fontane, Orlandovega stebra … Vožnjo bomo nadaljevali čez zaliv Boke Kotorske do Budve, ki je najbolj znano in obljudeno mesto črnogorske obale. Nastanitev in večerja. Možnost večerne zabave v mestu. Nočitev.

 

2. DAN: BUDVA

 

Zajtrk. Dopoldan peš ogled starega mesta, ki je mešanica mediteranskih in balkanskih značilnosti. Stare ozke ulice nudijo senco in zanimive oglede, peščene plaže pa so tudi pozno v jesen še vabljive za nastavljanje toplemu soncu in kopanje v morju. Lahko boste uživali pri drobnih nakupih v bližini cerkve Sv. Ivana. Prosti čas za samostojne oglede in nakupe. Popoldan prosto, po želji skupine vožnja z ladjico po črnogorskem primorju do Svetega Štefana, bisera Črne Gore. večerja. Možnost večerne zabave v mestu. Nočitev.

 

3. DAN: BUDVA–KOTOR–SLOVENIJA

 

Zajtrk. Odhod iz Budve in ogled Kotorja v Boki Kotorski. Mesto je pred desetletji prizadel potres, a danes imajo lepo obnovljeno srednjeveško obzidje in mestne ulice. Vpisani so na Unescov seznam. Lahko bomo samostojno pohajali v mestu ali pa šli v Pomorski muzej obujat in dopolnjevat svoje znanje o Jadranu. Obrnili se bomo proti domu in se z vmesnimi krajšimi postanki peljeli čez jug Dalmacije, reko Neretvo in naprej po avtocestah do Slovenije. Na začetni točki bomo pozno ponoči.

 

 

CENA VKLJUČUJE:

 • Stroške prevoza s turističnim avtobusom po programu
 • Parkirnine, cestnine in dnevnice voznika
 • 2 x polpenzion (večerja, nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu v Budvi)
 • Lokalno vodenje v Dubrovniku
 • Izlet v Boko Kotorsko
 • Osnovno nezgodno zavarovanje
 • Organizacijo potovanja in DDV 

 

OPOMBE:

 • Naveden program izleta je okviren in se prilagaja željam naročnika. Možno je spreminjanje, dodajanje ali odvzemanje točk programa.
 • Cene niso navedene, ampak se določijo na podlagi obsega programa in števila potnikov.
 • Možni dodatni ogledi in druge storitve z doplačilom

 

ŽELIMO VAM OBILO UŽITKOV!

 

prevozi in turizem

Blanca 32, 8283 Blanca

prevozi@mirttours.si

 +386 51 645 795

PRIJAVA NA E-NOVICE

Prijavite se na e-novice in ostanite na tekočem.

 

Please let us know your email address.

Invalid Input

© 2024 Mirttours, Peter Mirt s.p. Vse pravice pridržane. Produkcija 5ka.Agencija

Piškotki


Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi. Vedno so časovno omejeni.


Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.


Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov: 

 • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
 • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
 • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
 • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
 • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
 • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).

 

Piškotki spletnega mesta 

 

Ime piškotka Namen Trajanje Podjetje
PHPSESSID ID vašega seje na strežniku. Za čas seje

MIRTTOURS prevozi in turizem

Peter Mirt s.p.