Datum odhoda: Po dogovoru

Destinacija: Slovaška in Avstrija
Trajanje izleta: 2 dni / 1 noč
Minimalno število potnikov: 20, 30 oz. 40

 

 

MOŽEN PROGRAM POTOVANJA:

 

1.DAN: SLOVENIJA – BRATISLAVA

 

Odhod avtobusa iz dogovorjenega mesta v zgodnjih jutranjih urah. Sledi vožnja z vmesnimi postanki proti Šentilju v Avstrijo mimo Gradca in Eisenstadta na Slovaško. Vožnja do ostankov nekoč mogočnega gradu Devin. Tu bo sledil ogled samega gradu, nato pa bomo z vožnjo nadaljevali proti slovaški prestolnici. Po panoramskem ogledu mesta Bratislave, bo sledil vzpon na grajski grič do Bratislavskega gradu in parlamenta, z razgledom vse do Malih Karpatov. Imeli bomo tudi možnost ogleda muzeja v samem gradu. Nato se bomo peš odpravili skozi staro mestno jedro, kjer si bomo lahko ogledali mestna vrata, Michaelov stolp, Mozartovo palačo, Kamniti trg, Primacialno palačo, katedralo sv. Martina in še kaj. Imeli bomo tudi prosto za samostojno odkrivanje mestnega središča. Zatem večerna nastanitev v bližini, večerja in nočitev.

 

2.DAN: BRATISLAVA – DUNAJ – SLOVENIJA

 

Po zajtrku bo sledila vožnja do pristanišča. Tu se bomo vkrcali na katamaran in pluli po Donavi do avstrijske prestolnice. V dopoldanskem času prihod na Dunaj, kjer si bomo s panoramskim avtobusom ogledali velik del mesta. Vožnja po Ringu mimo opere, parlamenta, mestnega gledališča, mestne hiše, univerze. Nato se bomo peš odpravili skozi mestno jedro, kjer si bomo ogledali kompleks Hofburga, Špansko jahalno šolo in avguštinsko cerkev, grobnice Habsburžanov in cerkev sv. Petra iter znamenito katedralo sv. Štefana. Po dogovoru bomo imeli prostoza samostojne oglede, morebitne manjše nakupe in kosilo. Nazadnje bo sledil obisk zabaviščnega parka Prater in možnost vožnje z velekolesom - Riesenradom ali vzpon na Donauturm. Pozno popoldne bo sledila vožnja proti domu. Prihod v Slovenijo je predviden v poznih večernih urah.

 

 

CENA VKLJUČUJE:

 • Stroške prevoza s turističnim avtobusom po programu
 • Parkirnine in cestnine
 • 1x polpenzion in nočitev v hotelu Slovaška
 • Vse oglede po programu
 • Vozovnica katamarana do Dunaja
 • Vodenje
 • Organizacijo potovanja in DDV

 

OPOMBE:

 • Naveden program izleta je okviren in se prilagaja željam naročnika. Možno je spreminjanje, dodajanje ali odvzemanje točk programa. 
 • Cene niso navedene, ampak se določijo na podlagi obsega programa in števila potnikov. 
 • Možni dodatni ogledi in druge storitve z doplačilom 

 

ŽELIMO VAM OBILO UŽITKOV!

 

prevozi in turizem

Blanca 32, 8283 Blanca

prevozi@mirttours.si

 +386 51 645 795

PRIJAVA NA E-NOVICE

Prijavite se na e-novice in ostanite na tekočem.

 

Please let us know your email address.

Invalid Input

© 2024 Mirttours, Peter Mirt s.p. Vse pravice pridržane. Produkcija 5ka.Agencija

Piškotki


Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi. Vedno so časovno omejeni.


Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.


Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov: 

 • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
 • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
 • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
 • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
 • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
 • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).

 

Piškotki spletnega mesta 

 

Ime piškotka Namen Trajanje Podjetje
PHPSESSID ID vašega seje na strežniku. Za čas seje

MIRTTOURS prevozi in turizem

Peter Mirt s.p.