O podjetju

 

Z avtobusnimi prevozi sem se začel ukvarjati leta 1992, ko sem kot ustanovitelj in lastnik podjetja kupil svoje prvo vozilo. Začetki so bili težki, ne le zaradi novo nastalega podjetja, ki se je moralo najprej predstaviti in izkazati na trgu, ampak tudi, ker sem bil na začetku čistilka, voznik in mehanik sam v eni osebi. S pogumnostjo in vztrajnostjo sem z leti pridobil pomembne bogate izkušnje in prepoznavnost na trgu. Vso znanje ter izkušnje sem skozi leta predajal tudi svoji družini, ki mi sedaj redno pomaga pri delovanju in nadgrajevanju podjetja. Tako je naše podjetje dandanes poznano kot malo, vendar zaupanja vredno družinsko podjetje.

 

Najpomembnejša dejavnost našega podjetja je prevoz potnikov v notranjem javnem linijskem prometu, katerega izvajamo predvsem na območju Posavja in Dolenjske. Poleg javnega linijskega prometa opravljamo tudi posebni linijski prevoz in mednarodni javni linijski prevoz.

 

V letu 2014 smo pridobili tudi licenco za opravljanje s turistično agencijo in z izvajanjem izletov, potovanj ter njihovih ponudb. Velik del ponudbe zato obsegajo tudi občasni prevozi, kot so na primer prevozi zaključenih družb na različne dogodke in turistične destinacije. Te se nahajajo tako v Sloveniji, po vsej Evropi, včasih pa nas pot zanese tudi na sever Afrike in Bližnji vzhod.

 

Danes ima podjetje redno zaposlenih 7 ljudi in v lasti 7 vozil. Vsi vozniki imajo bogate izkušnje na področju prevoza potnikov in so vedno pripravljeni ustreči potnikovim željam. Tudi sicer smo zelo prilagodljivo podjetje. Težimo k temu, da je prevoz prijetna izkušnja za potnika.

 

V sklopu podjetja deluje že prej omenjena turistična agencija MIRTTOURS. Za usluge turistične agencije smo vam z veseljem na voljo na sedežu podjetja, kjer vam svetujemo in pripravimo počitnice, izlete in potovanja po vašem izboru ali potovanja za zaključene skupine ali društva. Na razpolago vam je izbor strokovno pripravljenih destinacij, ki bodo zadovoljile vsakega gosta.

Vizija

 

Naša vizija je obstati v javno linijskem in posebnem linijskem prevozništvu v Republiki Sloveniji ter delovati v okviru koncesijskih sistemov. Hkrati pa želimo postati uveljavljen ponudnik storitev avtobusnega prevozništva v evropskem prostoru.

 

Položaj na trgu bomo utrjevali z odličnostjo v poslovanju ter odzivnim izpolnjevanjem zahtev in pričakovanj kupcev, tudi na najzahtevnejšem nivoju.

 

Naše poslanstvo je, da z dejavnostjo avtobusnega prevozništva omogočamo potnikom popolne usluge prevoza ter kvalitetna in cenovno sprejemljiva potovanja v domačem, prostem in linijskem prometu

 

Večletno delo, izkušnje ter zadovoljne stranke so nam v veselje in ponos, zato vas vabimo v našo družbo.

 

Veselimo se vašega obiska!

Peter Mirt, direktor

 

prevozi in turizem

Blanca 32, 8283 Blanca

prevozi@mirttours.si

 +386 51 645 795

PRIJAVA NA E-NOVICE

Prijavite se na e-novice in ostanite na tekočem.

 

Please let us know your email address.

Invalid Input

© 2024 Mirttours, Peter Mirt s.p. Vse pravice pridržane. Produkcija 5ka.Agencija

Piškotki


Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi. Vedno so časovno omejeni.


Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.


Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov: 

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
  • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).

 

Piškotki spletnega mesta 

 

Ime piškotka Namen Trajanje Podjetje
PHPSESSID ID vašega seje na strežniku. Za čas seje

MIRTTOURS prevozi in turizem

Peter Mirt s.p.